Att jobba på Startsteget

Startstegets uppdrag är att ge rätt förutsättningar för barn och unga att utvecklas under trygga förhållanden och det gör vi med grund i våra värderingar och breda kompetens. Vi står för en kultur som bygger på ansvar tillit och teamkänsla.

Medarbetare på Startsteget ska känna sig delaktiga och känna att man kan påverka. Som arbetsgivare ser Startsteget vikten av att motivera och erbjuda medarbetare utvecklingsmöjligheter och kompetensutvckling genom utbildningar som höjer eller breddar kompetensen. Att ständigt utvecklas i enlighet med uppdragsgivarens målsättning för vård och omsorg och individens enskilda behov ser vi som en nödvändighet i vårt uppdrag.

Vi på Startsteget kan erbjuda förmåner och flexibilitet. Här har alla våra medarbetare förtroende från ledningen och vi bryr oss om våra anställda, familjehem, barn och ungdomar. Vi är bäst i Sverige på att ta hand om de vi kommer i kontakt med och strävar alltid efter att ge den bästa kvalitativa vården. Du kommer till ett kompetent team med lång erfarenhet. Vi gör till exempel vecko- och månadsrapporter till uppdragsgivare och dygnet runt-stöd till familjehemmen.

Vem söker vi?

Lär känna oss på Startsteget

 

Sponsorskap

Vi vill vara en del av och ge tillbaka till samhället. Därför är Startsteget engagerade i föreningsliv, speciellt som har barn- och ungdomsverksamhet. Vi sponsrar IF Sirius FK.

Vi som jobbar på Startsteget!

Lär känna oss lite bättre

Kontakta oss

Fält markerade med en * är obligatoriskt

Välj ditt ärende *

Tack, ditt meddelande är nu skickat!
Oj, nu gick något fel. Vänligen kontrollera formuläret

Datapolicy & Cookies

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personliga uppgifter på bästa sätt.