ta steget med oss

Jobba på Startsteget

Jobba hos oss

Intresserad av att börja jobba tillsammans med oss på Startsteget?

Här hittar du ett gäng som brinner för att göra verklig skillnad för barn och unga. Varje dag strävar vi efter att utveckla vår verksamhet och våra medarbetare. Vi är stolta över att prioritera våra medarbetares arbetsvillkor, hög tillgänglighet och bästa tänkbara stöd för att skapa en arbetsmiljö som är både stöttande och inspirerande. 

Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i din karriär samtidigt som du gör meningsfull skillnad i samhället.

Välkommen till Startsteget.

Startsteget erbjuder familjehem, stödboende och öppenvård

”Jag har själv erfarenhet då mina föräldrar var familjehem. Sedan blev jag själv det och har varit många, många år. Jag ser hur viktiga trygga vuxna är för barn som lever i en utsatt miljö. Att komma till trygga förhållanden kan vara skillnaden på liv och död för många. Det handlar om medmänsklighet och är mitt sätt att hjälpa. Det brinner jag för!”

Att jobba på Startsteget

Vi spänner bågen och siktar på att skapa en ny standard för omsorg och välfärd. Vår kultur bygger på ansvar, tillit och teamkänsla. Vi drivs av att utveckla vår verksamhet för barn och ungdomar, samt för våra uppdragsgivare. Som arbetsgivare lägger vi stor vikt på att motivera och erbjuda våra medarbetare utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetare är styrkan som tar oss framåt mot vår vision. 

Våra värderingar

  • Engagemang  – Delaktighet och arbetsglädje
  • Professionalism Kompetens med omtanke  
  • Kvalité Ett steg längre  
  • Hälsa Rätt balans i livet
  • Ambition Tillsammans mot vår vision

Sponsorskap

Vi vill vara en del av och ge tillbaka till samhället. Därför är Startsteget engagerade i föreningsliv, speciellt som har barn- och ungdomsverksamhet. Vi sponsrar Triangelns IK P14.

Vem söker vi?

Du är den viktiga länken mellan socialtjänst, föräldrar, BUP och skola. Du är stabil, trygg och pragmatisk, och duktig på konflikthantering. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och samarbetsförmåga. Vi letar efter rätt person till rätt plats – professionell, lösningsorienterad och strukturerad. 

För våra familjehem – dygnet runt!

Vill du också vara en del av en organisation som hjälper familjer att ta steget till att bli familjehem? Tillsammans gör vi livsviktiga insatser genom att vi är med och skapar ett tryggt vardagsliv för unga. Varmt välkommen att skicka ditt cv till info@startsteget.se och berätta gärna lite mer om vem du är.

”Vill du också göra skillnad tillsammans med oss genom att hjälpa andra med startsteget? Välkommen till vårt fantastiska team”

Vi som jobbar på Startsteget!

Vi på Startsteget handleder, vägleder och ger stöd till våra familjehem dygnet runt. Vi jobbar individuellt då våra barn och ungdomars livssituationer ser olika ut, likaså deras utmaningar. 

Rulla till toppen