Om Startsteget

Vi på Startsteget hjälper barn och ungdomar som är i behov av trygghet, stabilitet och anknytningspersoner. Vi får vara en liten del i att ge dem bättre förutsättningar för att lyckas i livet och skapa fina minnen från uppväxten. I familjehem rustas de för framtiden. Det handlar om människors liv – det finns ingen tid att vänta!

Starten till en tryggare framtid för barn och ungdomar

Med stort hjärta och engagemang dygnet runt hittar vi på Startsteget hem för unga som behöver trygghet och struktur. Vi handplockar familjer för att hitta rätt matchning. Tillsammans räddar vi liv genom att förändra livssituationer. Sedan lämnar vi aldrig våra familjehem ensamma. Visst, vi är med i första steget – men också hela vägen.

”Många unga behöver lugn och vila, där kommer våra familjehem in med tid och engagemang. En stabil vardag. Många behöver också extra stöd, därför erbjuder vi förstärkt familjehemsvård.”

- Kirsi, vice vd Startsteget

Det är viktigt för oss att ha kontakt och stämma av med hela familjen. Vi samordnar även kontakten med skolan, socialtjänsten och andra myndigheter. I hemmen erbjuder vi extra stöd genom olika behandlingar som du kan läsa mer om under Öppenvård.

Läs referenser från våra uppdragsgivare

Våra tillstånd och ramavtal

Kontakta oss

Fält markerade med en * är obligatoriskt

Välj ditt ärende *

Tack, ditt meddelande är nu skickat!
Oj, nu gick något fel. Vänligen kontrollera formuläret

Datapolicy & Cookies

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personliga uppgifter på bästa sätt.