Jobba hos oss

Intresserad av att börja jobba tillsammans med oss på Startsteget? Kul, då har du hittat rätt. Det här är sidan att hålla koll på. Här på Startsteget finns ett genuint engagemang och våra kärnvärden kretsar alltid kring barnets bästa. Vi ser hela tiden vilka skillnader sociala insatser gör.
Alla gör det som de är bäst på: vi, familjehemmen och socialtjänsten. Vi är ett team tillsammans. Det handlar om att ta vara på det naturliga i en familj: naturlighet, stabilitet och förutsägbarhet. Därför jobbar vi för att familjehemmen ska kunna fokusera på det, och vi tar delarna runt omkring.

”Jag har själv erfarenhet då mina föräldrar var familjehem. Sedan blev jag själv det och har varit många, många år. Jag ser hur viktiga trygga vuxna är för barn som lever i en utsatt miljö. Att komma till trygga förhållanden kan vara skillnaden på liv och död för många. Det handlar om medmänsklighet och är mitt sätt att hjälpa. Det brinner jag för!”

- Kirsi, vice vd

Medarbetare som passar i vårt team kan möta barn, föräldrar och familjehem där de befinner sig. Och vi ger inte upp. Det finns alltid lösningar att tillgå. Här är vi positiva, transparenta och vill ha högt i tak.

Vem söker vi?

Läs om hur det är att jobba hos oss (Att jobba på Startsteget)

Lär känna oss på Startsteget (Medarbetarpresentationer)

Vi som jobbar på Startsteget!

Lär känna oss lite bättre

Kontakta oss

Fält markerade med en * är obligatoriskt

Välj ditt ärende *

Tack, ditt meddelande är nu skickat!
Oj, nu gick något fel. Vänligen kontrollera formuläret

Datapolicy & Cookies

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personliga uppgifter på bästa sätt.